Ben je enthousiast geworden en wil je lid worden van onze vereniging? Dan kan je een 4 introductietrainingen volgen. Stuur hiervoor je gegevens naar bmxhscdebataaf@gmail.com .Via de mail ontvang je dan bevestiging en een uitnodiging wanneer deze trainingen zullen plaats vinden.Wil je direct lid worden kan je onderstaande inschrijfformulier retour sturen naar bmxhscdebataaf@gmail.com. Na ontvangst van bevestiging mag je, in de door de trainer aangewezen groep, komen mee trainen.

Basislidmaatschap KNWU

Na het ontvangen van het inschrijfformulier vraagt men een basislidmaatschap aan bij de KNWU. Zonder een basislidmaatschap mag er niet getraind worden aangezien je dan niet verzekerd bent. De kosten hiervan zitten in het lidmaatschap.Voor nieuwe leden is de contributie €142,50 excl. de vrijwilligersbijdrage van €50,00. Dit is wel incl. een clubshirt, ook is er een optie om een lidmaatschap af te sluiten incl. shirt en broek. Dit kan aangegeven worden als opmerking bij het inschrijfformulier.

Vrijwilligerswerk en bijdrage.

Helaas is er altijd veel onderhoud aan de baan en dat gaat niet vanzelf. Er zijn  veel vrijwilligers nodig om de baan in orde te houden. Daarnaast zijn er nog andere taken waar vrijwilligers nodig zijn, te denken aan het organiseren van wedstrijden bij HSC de Bataaf. Er wordt dan ook van iedereen die lid wordt gevraagd zijn steentje bij te dragen om zo de baan in orde te houden. Aan de ouders van onze jeugdleden wordt dan ook deze hulp gevraagd. Immers zonder vrijwilligers kan een vereniging niet bestaan. Wij vragen per gezin €50,00 verplichte vrijwilligersbijdrage dit om uw hulp te stimuleren. Dit kan worden terug verdiend tijdens 5 dagdelen werken aan de baan en hulp tijdens de wedstrijden. Wij hopen natuurlijk dat je na die 5 dagdelen ook nog blijft helpen. Een baan die goed verzorgd is rijdt voor iedereen lekkerder!

Er zijn 2 momenten waarop de vrijwilligersbijdrage terug gestort wordt, in juni en aan het aan het eind van het seizoen in december. Dit bedrag word bij het aanmelden gelijk in de factuur opgenomen.

Wedstrijden

Er zijn verschillende wedstrijden die men kan gaan rijden:

De Noord-Holland Cup is vooral bestemd voor de beginnende rijders. Dit is een competitie van 6 wedstrijden op verschillende banen in Noord-Holland.

BMX-West Trofee is een wat grotere competitie van 9 wedstrijden op verschillende banen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Bij een BWX-West Trofee kan je inschrijven voor 2 wedstrijden, namelijk de competitie (eigen klasse) en de dagwedstrijd (open klasse).

Top Competitie is een nationale competitie met wedstrijden door heel Nederland. Het zijn tevens kwalificatierondes voor het Nationale Kampioenschap,EK en WK. Daarnaast zijn er nog anderen internationale wedstrijden. Dit is meer geschikt voor de gevorderde rijders.Voor de wedstrijdkalender verwijs ik u naar www.bmxwest.nl of onder ons kopje wedstrijdkalender. Hiervoor moet je bij de KNWU een andere licentie aanvragen.

LET OP:

Voor het rijden van een wedstrijd dient men een stuurbord nummer aan te vragen bij de KNWU. Dit kan nadat HSC de Bataaf het basislidmaatschap heeft aangevraagd, in de mail die je dan van de KNWU ontvangt staan de gegevens om een account aan te maken. Daarna kan je een stuurbord nummer aanvragen. Mocht de rijder willen deelnemen aan een nationale wedstrijd dan dient men zelf daar de geschikte licentie voor aan te vragen. Het is ten allen tijden verplicht om tijdens elke wedstrijd in het clubshirt van HSC de Bataaf te rijden.

We begrijpen dat er nog veel vragen zijn, dus stel ze gewoon aan :  bmxhscdebataaf@gmail.com

 

Inschrijfformulier HSC de Bataaf (downloaden en invullen)