Trainingsdagen en tijden:

Dinsdagavond van 19-20 uur  voor de gevorderde rijders tot 20.30 uur

Woensdagavond van 19.00-20.30 uur Dit geldt alleen voor de TC rijders

Vrijdagavond van 19-20uur voor de gevorderde rijders tot 20.30 uur

Je wordt geacht 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn om warm te rijden. Het is niet toegestaan om zonder toestemming van de trainer de baan te betreden.Wij vragen ook de ouders van onze jeugdleden om buiten de baan te blijven. Mocht de rijder ten val komen zal de trainer zorg dragen voor de veiligheid van de rijders. Bij het verlaten van baan tijdens de training ten aller tijden de trainer hierover inlichten.
In de winter en de zomervakantie kunnen de groepsindelingen en tijden afwijken. Informatie hierover wordt gecorrespondeerd.

LET OP:

Bij zeer slecht weer kunnen de trainingen afgelast worden, hou hiervoor onze Facebook pagina in de gaten.

Het is verplicht om een lange broek ,shirt met lange mouwen en dichte schoenen te dragen, ook moet men over een intergraalhelm en handschoenen beschikken.

 

Contributie:

€ 90,00 Basislidmaatschap.

€ 50,00 Verplichte vrijwilligersbijdrage (Dit kan men terug verdienen door diverse werkzaamheden op en rondom de baan te verrichten).

€75,00 Trainingslidmaatschap.

€140,00  Basislidmaatschap incl shirt voor nieuwe leden.

€240,00 Basislidmaatschap incl shirt en broek.

Deze bedragen zijn incl de kosten van de Basislicentie die HSC de Bataaf verplicht is om aan te vragen voor zijn leden bij de KNWU.

 

Leden van andere verenigingen die in het bezit zijn van een geldige licentie kunnen meetrainen van 19-20 uur op dinsdag en vrijdagavond tegen betaling van €5,00. Men dient zich te melden en moet een geldige licentie kunnen tonen.

 

 

De wintertrainingen zullen half Januari 2019 beginnen voor de gevorderde rijders. Meer info volgt hierover nog. 

De reguliere trainingen en opstapdagen zullen per 1 maart 2019 van start gaan.                  

De trainingen zullen zijn op:   dinsdag- vrijdagavond van 19.00-20.00  20.30 uur voor de gevorderde rijder.

                                               woensdagavond 19.00-20.30 voor de TC rijders 

Er kan niet zomaar mee getraind worden, daarvoor is er een geldige licentie van de KNWU nodig. Er kan aangemeld worden voor proeflessen/ opstapdagen bmxhscdebataaf@gmail.com

Tijdens een training moet er een lange broek, shirt met lange mouwen en handschoenen gedragen worden. De fiets en de helm kunnen de eerste 4 lessen bij de club geleend worden, hierna is het de bedoeling dat er zelf materiaal aangeschaft gaat worden. Voor de deze 4 trainingen zal een vergoeding gevraagd worden incl huur helm en fiets.