Inschrijven introductie trainingen

Er zullen weer introductie trainingen gaan starten. Het is mogelijk om je hiervoor op te geven. De trainingen zullen op vrijdagavond van 18.00-19.00 zijn. De kosten zijn voor 4 trainingen incl materiaal zijn €20,00.

Voor vragen of inschrijvingen voor deze trainingen kan je mailen naar bmxhscdebataaf@gmail.com

De introductietrainingen zijn vanaf 5 jaar en er kan worden aangemeld via bmxhscdebataaf@gmail.com.  Er kan niet zomaar getraind worden, er moet eerst aangemeld worden. De inschrijving is pas definitief na bevestiging van HSC de Bataaf. De trainingen zijn op vrijdagavond van 18-19 uur voor kinderen van 5-12 jaar. NA deze trainingen kan er getraind worden in groep 0 op vrijdag van 18.30-19.30 uur. Daarna stroomt uw kind door naar een volgende groep. Voor de eerste 4  trainingen wordt materiaal beschikbaar gesteld daarna is het de bedoeling dat men zelf materiaal aanschaft. De trainingen bedragen €20,00 voor 4 trainingen incl materiaal.

Men moet tijdens de trainingen gekleed zijn in spijkerbroek en shirt met lange mouwen en men dient gesloten schoenen aan te hebben. Ook is het dragen van handschoenen verplicht.

Tijdens de trainingen dient men zich te houden aan de trainingsregels en te luisteren naar de trainers. Dit voor de veiligheid van alle rijders en toeschouwers. Het is niet toegestaan om zonder toestemming van de trainer de BMX baan te betreden.