De introductietrainingen zijn vanaf 5 jaar en er kan worden aangemeld via bmxhscdebataaf@gmail.com.  Er kan niet zomaar getraind worden, er moet eerst aangemeld worden. De inschrijving is pas definitief na bevestiging van HSC de Bataaf. De trainingen zijn op vrijdagavond van 19-20 uur voor kinderen van 5-12 jaar. Voor de jeugd vanaf 12 jaar kan er op dinsdagavond getraind worden ook van 19-20 uur. Voor de eerste 4  trainingen wordt materiaal beschikbaar gesteld daarna is het de bedoeling dat men zelf materiaal aanschaft. De trainingen bedragen €20,00 voor 4 trainingen incl materiaal.

Men moet tijdens de trainingen gekleed zijn in spijkerbroek en shirt met lange mouwen en men dient gesloten schoenen aan te hebben. Ook is het dragen van handschoenen verplicht.

Tijdens de trainingen dient men zich te houden aan de trainingsregels en te luisteren naar de trainers. Dit voor de veiligheid van alle rijders en toeschouwers. Het is niet toegestaan om zonder toestemming van de trainer de BMX baan te betreden.

 

 

De ingeplande introductietraining die staat gepland op 22 September is helaas uitgesteld. Aangezien de trainer afgelopen zondag gevallen is en we op zoek moeten naar een andere trainer is er besloten om de trainingen te verplaatsen naar zaterdag 29 September. De tijden zijn hierdoor ook helaas aangepast.

Hierbij de uitnodiging: