Wil je een stoer kinderfeestje geven? Vanaf heden is dit mogelijk bij HSC de Bataaf op de BMX -baan.

 

Hoe verloopt een BMX feestje?

Een BMX feestje duurt ongeveer 2,5 uur, in de 2,5 uur worden onder begeleiding van een ervaren trainer de beginselen van de BMX-sport geleerd. Allereerst worden de materialen zoals helm, fiets en handschoenen uitgedeeld en dan word er stap voor stap de BMX-baan verkent. Wie weet kan er zelfs van de startheuvel afgegaan worden om de gehele baan de fietsen. Tussendoor is er tijd voor pauze met limonade en een zakje chips en als afsluiter is er patat met een snack en limonade.

Kosten.

De kosteen voor het feestje zijn € 17,50 per rijder. Dit is incl gebruik van materiaal, limonade en patat met snack.

 

Minimum aantal deelnemers en leeftijd.

Het minimum aantal deelnemers is 6. Deelnemers moeten zelfstandig kunnen fietsen daarom adviseren wij een deelname vanaf 6 jaar.

 

Wanneer?

Onze kinderfeestjes worden in overleg met de organisatie en de beschikbare trainer gegeven op zaterdagochtend van 10-12.30 uur.

Reserveren?

Wilt u een feestje reserveren of zijn er vragen dan kan er een mail gestuurd worden naar bmxhscdebataaf@gmail.com. Na ontvangst van bevestiging is de datum definitief.

Kleine lettertjes.

BMX is een risico sport. Hoewel onze trainers er alles aan doen om de veiligheid van de deelnemers te waarborgen is een valpartij niet altijd te voorkomen. Daarom is deelname geheel op eigen risico en is HSC de Bataaf niet verantwoordelijk voor eventueel letsel.