Alle fietsen weer uit de schuur! Op zondag 8 januari was de eerste gezamenlijke training bij de Bataaf. We zijn het nieuwe jaar goed begonnen. Het eerste stuk tot Zwaanshoek met de mannen gefietst, vanaf daar gingen we ons eigen rondje verder fietsen. Het was wel koud en nat, maar heerlijk gereden. Na de training nog even bijkletsen met een lekker kopje thee/koffie en iets lekkers.

Op zondag 15 januari was het te glad om samen buiten te fietsen, maar gelukkig kunnen we bij de Bataaf ook binnen trainen. We hebben eerst een uurtje core stability gedaan en toen nog uur gespind. Het was een pittige maar goede training. Iedereen had een stukje appeltaart met slagroom verdiend. Bedankt Jos voor de lekkere taart!

Helaas ook afgelopen zondag te glad om samen buiten te kunnen fietsen. Gezellig trainen op de wielerbaan in Alkmaar. Het was best vroeg voor een zondag morgen (8.00uur). Voor sommige was het de eerste keer op de baan, ze hebben het super gedaan! Degene die vaker geweest waren hebben heerlijk met elkaar kunnen trainen.

We trainen vanaf nu elke zondag gezamenlijk, dit zal in de aanloop naar het fietsseizoen steeds verder uitgebreid worden. Wij hebben er zin in!

Verslag van Anouk van der Kieft

Reacties zijn gesloten.