Beste Batavers,

Op onze website Bataaf.com verschijnt nu dezelfde nieuwsbrief als degene die de meesten van jullie via de email digitaal thuis krijgen gestuurd. We gaan proberen de nieuwsbrief zeer regelmatig (liefst tweemaandelijks?) te laten verschijnen. Het is de bedoeling dat er korte stukken inkomen die gaan over wedstrijden, over toertochten, over leden, over sponsoren, over de vrijwilligers, over nieuws, over nieuws vanuit het bestuur en ga zo maar door. Om zo de afstand tussen alle leden van onze vereniging te verkleinen en jullie met elkaar te verbinden. Deze nieuwsbrief gaat het clubblad, dat al heel lang niet is verschenen, vervangen.

De redactie van deze nieuwsbrief en de schrijvers voor de website zijn dezelfde 2 personen: Andrea de Vos, die o.a. ook de wedstrijdcommissie verzorgt, en Henkjan Millenaar, die voorheen het clubblad met Susan Jacobs verzorgde.
Dat betekent dus dat we niet alleen maar onze eigen nieuwtjes willen opschrijven, maar ook die van jullie. Heb je dus iets leuks te vertellen of weet je een nieuwtje, mail het dan naar redactiebataaf@gmail.com. Ook (liefst positieve) reacties op de nieuwsbrief horen we graag via dit emailadres of post het op Facebook van de Bataaf.

Veel leesplezier gewenst en jullie gaan meer van ons horen!

Met vriendelijke groeten,

De redactie van HSC de Bataaf,
Andrea de Vos & Henkjan Millenaar

 

Reacties zijn gesloten.