Sinds dit jaar heeft de Bataaf ook een damesploeg.
Deze ploeg bestaat uit:
Danielle de Jong
Anouk van de Kieft
Yvonne de Jong (geen familie)
Mildred Sobering
Astrid Vollebregt
Martine de Bruijne
Lucile Klaassen Bos
Marie Jose Schelvis
Anita Wempe
Susan Jacobs (zij zal af en toe aanhaken)
Paul van de Ven (trainer)
Jos Raateland (ploegleider)

Er is een seizoensplanning voor ons opgesteld door Jos  Er zijn inmiddels 2 wedstrijden gereden waarvan geen verslag. (dit moet nog even groeien)
Vandaag stond er een toertocht  op het programma ” de omloop van Zandvoort”. Paul en Jos reden ook mee.  Marie Jose en Susan hadden andere verplichtingen. Vanmorgen om 9 uur verzamelen op het circuit, stuurbordjes ophalen en gaan voor die 120 km! Eerst een rondje over het circuit, dit rondje circuit wordt ook geklokt, maar die weet ik op dit moment nog niet.
Vanaf het circuit door de duinen naar Langervelderslag en door naar Leiden. Er waren veel deelnemers waarvan er  veel werden ingehaald door ons. Ons tempo lag lekker hoog...
Vanaf Leiden weer terug. We hadden toen aardig windje tegen, maar met onze sterke kopman Paul bleef het tempo hoog en daar maakten wij dankbaar gebruik van natuurlijk. En daardoor bleven we maar groepjes inhalen en groeide het lint achter ons flink aan. Via via door naar Spaarndam, waar we de wind weer meer in de rug kregen. Door Santpoort, Bloemendaal en een half kopje van Bloemendaal over de zeeweg naar de Boulevard. De laatste kilometers over het duinpad waardoor we midden in het dorp uitkwamen waar de finish was.
Bij thuiskomst werden natuurlijk wel alle strava resultaten bekeken en toen bleek dat de dames van de Bataaf een QOM hadden gereden. De Omloop van Zandvoort 2017 heeft een snelste dame over de gehele ronde, dit is Astrid Vollebregt geworden met de rest van de ploeg er gelijk achter! Er is dus een flink tempo gereden en een prachtig resultaat bereikt met de ploeg.

Reacties zijn gesloten.