Donderdagavond­competitie - start: 18.30 uur, inschrijven vanaf 17.30 uur.

Categorieën:
A - Overigen
B - 50+
C - Dames
D - Nieuwelingen en jeugd categorie 7

Inschrijfgeld € 3,00

Volgende wedstrijd: 14 september 2017.

Let op: vanaf nu start om 18.30 uur, inschrijven vanaf 17.30 uur!!!.

We gaan door in de zomervakantie! Dus vanaf 27 juli t/m 28 september gewoon elke donderdag naar De Bataaf toe!

 

Finale van de Donderdag­avond­competitie

Na 19 avond­wedstrijden is het algemeen klassement opgemaakt. Op donderdag 28 september 2017 was het namelijk zover: de finale van de Donderdag­avond­competitie. De laatste avond begon voor de tientallen vrijwilligers die elke keer weer klaar staan om de wedstrijd in goede banen te leiden, met een heerlijke avondmaaltijd (nasi) en een lekker glaasje wijn, bier of fris ernaast. Zo langzamerhand kwamen de deelnemers binnengedruppeld, maar het bleken er niet meer dan dertien te worden. Deze stonden allen klaar om klokslag 18.30 uur. De baan was nat, want het had al behoorlijk geregend, maar bij de start was het droog. Twaalf mannen en één vrouw (Anouk) gingen van start en direct al ontstond er een kopgroep van eerst drie mannen, maar na twee ronden aangegroeid naar vijf. Teun, Anthony, Thomas, Erik en Robin reden al snel de rest van het peloton op een kwart ronde. Rob Hulscher hield het na één ronde voor gezien, want de regen kwam weer behoorlijk naar beneden. Na twintig minuten kwam er ineens zoveel regen uit de lucht vallen dat besloten werd om de laatste drie ronden al vroegtijdig in te zetten. Patrick wachtte dat niet meer af en stopte al eerder. Door de stromende regen viel alles uit elkaar en bijna iedereen kwam apart binnen.
Teun Groeneveld won met gemak, gevolgd door Robin Hink, Anthony Vilches-Kolkman, Michiel Maarten, Thomas Koomen en Serginho Wilshaus. Bij de 50+ won Erik de Jong, die lang was meegegaan in de kopgroep, vóór Rob Bohte, Wilbert Mesman en Frank Nijssen. Bij de dames of liever bij de damewedstrijd, kwam Anouk zegevierend over de finish.

Na een warme douche was de sfeer in het clubhuis, geheel volgens verwachting, warm en gemoedelijk. Na enkele versnaperingen, voornamelijk spaatjes geel met schuim erop, deelden Weite en Andrea de prijzen uit van de Algemene Klassementen. Op de foto staan de drie winnaars van de verschillende klassementen met van links naar rechts: Anthony Vilches-Kolkman (winnaar van de 13e plek: de aanmoedigingsprijs), Patrick de Smit (winnaar categorie Overigen), Anouk van der Kieft (winnaar Dames) en Rob Hulscher (winnaar 50+).
Gefeliciteerd allemaal. Hieronder staan de uitslagen van de laatste avond + het eindklassement.
De bitterballen gingen nog eens rond en het bleef nog lang onrustig op het Kinheim…;)

De eindstanden:

Datum geplaatst: vrijdag, 29 september, 2017


Laatste rit Donderdagavond­competitie 2017 op 28 september

Op 28 september zal de laatste rit van de Donderdagavondcompetitie 2017 worden verreden. Wie zullen er met de enveloppen + bloemen naar huis gaan? Ik zou zeggen: kom kijken. Start: 18.30 uur.

Maar eerst nog de uitslagen van 21 september:

Categorie A - Overigen:
1. Jorne Videler
2. Teun Groeneveld
3. Robin Hink

Categorie B - 50+:
1. Rob Hulscher
2. Rob Bohte
3. Frank Nijssen

Categorie C - Alle damescategorieën:
1. Astrid Vollebregt
2. Daniëlle de Jong

Categorie D - Nieuwelingen en Jeugd cat. 7:
1. Jaimy Willemsen

Verdere uitslagen op MyLaps: https://results.sporthive.com/events/PC1462493

De standenlijst na 18 wedstrijden/avonden:

Datum geplaatst: dinsdag, 26 september, 2017


Donderdagavond­competitie 14 september

Wat een slecht weer! Toch kwamen er nog 7 renners opdagen, af en toe leek het erop of het door kon gaan, maar toen kwam het weer met bakken uit de lucht en hebben wij (de renners + wedstrijdcommissie) besloten om niet te starten. Voor de renners die gekomen zijn een extraatje - allemaal 5 punten erbij.

De standenlijst na 17 wedstrijden/avonden:

Volgende wedstrijd is op 21 september 2017. Start 18.30 uur!

Datum geplaatst: dinsdag, 19 september, 2017