Donderdagavond­competitie - start: 19.00 uur, inschrijven vanaf 18.00 uur.

Categorieën:
A - Overigen
B - 50+
C - Dames
D - Nieuwelingen en jeugd categorie 7

Inschrijfgeld € 3,00

Eerste wedstrijd: 2 april 2020

Donderdagavond­competitie afsluiting

En aan alles komt een eind. Jammer, kort seizoen. Raar seizoen. Terwijl wij onze laatste rit van de Donderdagavond­competitie gaan rijden op 24 september, wat dus eigenlijk bijna het eind is van het wegseizoen, moeten er nog zoveel “echte” wedstrijden verreden worden. Het WK, de Giro, de Vuelta, nog een paar “voorjaars”klassiekers. Heel vreemd allemaal. Laten we hopen dat er een oplossing gaat komen voor het Coronavirus en dat we volgend jaar weer lekker “gewoon” kunnen koersen en dat we weer bij elkaar kunnen komen.

Dus laatste wedstrijd donderdag 24 september, start 18.30 uur!

Om voor de eindprijzen in aanmerking te komen, dient er aan de laatste avond te worden deelgenomen. Hierop geldt slechts de uitzondering dat indien een renner door omstandigheden de laatste avond niet kan fietsen hij/zij in overleg treedt met de wedstrijdcommissie.

Hierbij nog de uitslagen van 17 september:

Datum geplaatst: dinsdag, 22 september, 2020


Donderdagavond­competitie 3 september

Wat een slecht weer! Heel triest en jammer. Toch nog 2 deelnemers die kwamen, maar we hebben niet gefietst en de 2 renners hebben 5 aanwezigheidspunten van ons gekregen. We gaan voor de herkansing op donderdag 17 september! Start: 18.30 uur!!

De standenlijst:

Datum geplaatst: woensdag, 9 september, 2020


Donderdagavond­competitie 27 augustus

Het wordt weer donker ’s avonds. We merken het nu al tijdens het fietsen. Vandaar dat we vanaf morgen starten om 18.30 uur. Dan kunnen we nog lekker iedereen zijn rondjes laten fietsen.

De uitslagen en standenlijsten na de wedstrijden van 27 augustus:

Resultaten op MyLaps: https://results.sporthive.com/events/PC1797806

Datum geplaatst: woensdag, 2 september, 2020