Introductietrainingen

 

Waar?

Introductietrainingen worden gegeven op de BMX-baan van HSC de Bataaf. Ingang bevind zich aan de Heining direct naast de startheuvel.

 

Hoe gaat het in z'n werk?

De introductietrainingen bij HSC de Bataaf zullen bestaan uit 4 trainingen. Tijdens deze trainingen worden de beginselen van de BMX-sport bij gebracht door een ervaren trainer. Na 4 trainingen kan er besloten worden om lid te worden. Deze trainingen zijn dan ook uitermate geschikt om te kijken of de sport bij uw kind past.

 

Wanneer en voor wie?

De trainingen worden gegeven op zaterdagochtend van 10-11 uur en zijn voor kinderen vanaf 5 jaar . Zodra er zelfstandig gefietst kan worden is het mogelijk om uw kind op te geven.

 

Wat zijn de kosten?

De kosten hiervan zijn €20,00 incl het gebruik van materiaal.Deze dienen voorafgaand aan de start van de 4 trainingen overgemaakt te zijn. Is dit niet het geval dan kan de deelnemer geweigerd worden.

 

Kleding en gedragsregels.

Tijdens de trainingen maakt de deelnemer gebruik van de materialen van HSC de Bataaf.(Fiets, Helm en  handschoenen).                             De deelnemer moet gekleed zijn in spijkerbroek en shirt met lange mouwen en men dient gesloten schoenen aan te hebben.  Het is verplicht om tijdens het rijden de helm vast op te hebben en handschoenen te dragen.

Men dient zich te houden aan de trainingsregels en te luisteren naar de trainers. Dit voor de veiligheid van alle rijders en toeschouwers. Het is niet toegestaan om zonder toestemming van de trainer de BMX baan te betreden.

 

Reserveren?

Wil je deelnemen aan de introductietrainingen of zijn er vragen? Stuur dan even een mail naar bmxhscdebataaf@gmail.com. Als er voldoende deelnemers zijn start er een groepje op. Na ontvangst van bevestiging is deelname definitief.

 

Kleine lettertjes.

BMX is een risico sport. Hoewel onze trainers er alles aan doen om de veiligheid van de deelnemers te waarborgen is een valpartij niet altijd te voorkomen. Daarom is deelname geheel op eigen risico en is HSC de Bataaf niet verantwoordelijk voor eventueel letsel.