Kledingbestelling

ZAES Functional Sportwear is de leverancier van onze clubkleding. Belangrijke factoren als kwaliteit, prijsstelling, duidelijke communicatie en correcte uitlevering van bestellingen zijn eisen waar zij uitstekend aan voldoen.

Bijkomend voordeel is de ontwikkeling van een webshop voor onze leden. Het resultaat is een overzichtelijke shop waar snel en eenvoudig een keuze gemaakt kan worden. De webshop is operationeel, u kunt al bestellen. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u per e-mail een bevestiging.

www.bataafshop.com

Zodra de kleding bij ZAES ligt, zal u van ons een bericht ontvangen. Bestel tijdig, zodat u snel over uw nieuwe kleding kunt beschikken!

Met sportieve groet,
Het bestuur

 

Kledingreglement

  1. De tarieven worden aan het begin van het jaar vastgesteld en gecommuniceerd via diverse media van de Bataaf zoals de website, nieuwsbrieven.
  2. De kleding wordt aangeboden tegen een door de Bataaf vastgestelde verkoopprijs. Tussentijdse wijzigingen zijn voorbehouden.
  3. Licentiehouders zijn eraan gehouden de clubkleding altijd te dragen tijdens open- en inter-clubwedstrijden en zoveel als mogelijk tijdens trainingsritten.
  4. De Club streeft ernaar een minimale voorraad aan kleding aan te houden.
  5. Leden dienen zelf voldoende clubkleding te bestellen en rekening te houden met de levercyclus.
  6. U kunt de clubkleding bestellen via de bestellijst van de Bataaf.
  7. Bestelde kleding dient vooraf betaald te worden.
  8. Uitlevering geschiedt standaard via de Bataaf. U ontvangt dan een bericht wanneer uw bestelling klaar is om af te halen.
  9. Wijzigen van uw bestelling is niet mogelijk. Wilt u bestelde, ongedragen kleding toch retourneren neemt u dan contact op met het kledingteam.
  10. Het bestellen van kleding zal voortaan 3 maal per jaar plaats vinden, de vervolgdata zullen de komende tijd bekend gemaakt worden.

 

Voorbeeld van de kleding:

 

Voor het bestellen van kleding en/of vervangen van kapotte kleding kan er contact worden opgenomen met Frank van Keulen. Verstrekking vind plaats in het clubhuis na telefonische afspraak.

Frank K. van Keulen
Tel. 06 – 551 13 291
Fk.vankeulen@quicknet.nl

LET OP!
Het is de renners niet toegestaan anders dan in de officiele kleding van de Bataaf te rijden!